Domovská stránka » News » ZAMESTNANCOM V NAŠEJ FIRME PONÚKAME VYSOKÝ NADŠTANDARD
ADVERTORIAL

Uchádzači o prácu v spoločnosti Takeda nájdu zmysluplnú kariéru, nadštandardné ohodnotenie, inovatívne projekty, neustály profesionálny rast a flexibilné špičkové pracovné prostredie vrátane hybridnej práce.

MAROŠ ČUCHTA

riaditeľ Inovačného centra spoločnosti Takeda

V čom spočíva činnosť Inovačného centra Takeda (ICC)?

Jeho kľúčovou úlohou je úspešné zvládnutie digitálnej transformácie spoločnosti a našou ambícou je poskytovať najlepšie dátové, digitálne a technologické riešenia v odbore. Tie sa začínajú práve v Bratislave. ICC tak ponúka príležitosť pre najlepšie a najšikovnejšie technické talenty vrátane študentov z miestnych univerzít.

Máme záujem o uchádzačov, ktorí zapadnú do kolektívu, chcú na sebe pracovať, zlepšovať sa a sú spoľahliví.

Aké talenty momentálne hľadáte?

V plnom prúde je výberový proces na pozície z oblasti IT, či už ide o vývojárov, dátových analytikov, inžinierov a vedcov, dizajnérov a architektov.

Aké vlastnosti a zručnosti by mal mať uchádzač o niektorú zo spomenutých 30 pozícií?

Hľadáme najmä kandidátov, ktorí sa chcú rozvíjať v Salesforce, analytikov pre oblasť ERP, dátových inžinierov, low code špecialistov a ďalšie roly. Máme záujem o uchádzačov, ktorí zapadnú do kolektívu, chcú na sebe pracovať, zlepšovať sa a sú spoľahliví. Ale to platí zrejme v každej firme. My sa im snažíme ponukou kvalitného vzdelávania a kurzov na tejto ceste pomôcť. Vo vymenovaných oblastiach, ale aj v ďalších, intenzívne spolupracujeme priamo so spoločnosťami, ktoré tieto softvérové platformy vlastnia, takže máme prístup k najlepším a najnovším poznatkom priamo zo zdroja.

Na akých projektoch sa budú podieľať noví zamestnanci a ako prispievate k zlepšovaniu služieb pre pacientov a lekárov?

Takeda má 240-ročnú tradíciu a pacient bol a vždy bude na prvom mieste. Hoci sme Inovačné centrum otvorili len nedávno, už teraz naše tímy expertov pracujú na viacerých zaujímavých projektoch. Spomeniem projekty zamerané na skracovanie času potrebného na diagnostiku či na dodanie liekov alebo dátovú analýzu, ktorá pomáha predchádzať pandémiám. Veľmi dôležité sú aj riešenia s využitím strojového učenia a umelej inteligencie.

Firmy lákajú nových ľudí na benefity. Aké ponúkate zamestnancom vy? 

Dovolím si tvrdiť, že ponúkame vysoký nadštandard, aby sa naši zamestnanci mohli plne sústrediť na vývoj špičkových riešení pre pacientov. Zjednodušene, u nás nájdu zmysluplnú kariéru, nadštandardné ohodnotenie, inovatívne projekty, neustály profesionálny rast a flexibilné špičkové pracovné prostredie vrátane hybridnej práce.

Z množstva benefitov spomeniem nadštandardnú zdravotnú starostlivosť, dôchodkový plán, životné poistenie, ročný bonus, množstvo športových aktivít hradených zamestnávateľom, ale aj pravidelné masáže, parkovacie miesto v garáži, nápoje, ovocie a raňajky priamo v kancelárii. Na ponuku benefitov máme len pozitívne reakcie.

Ďalší článok