Domovská stránka » News » SÚŤAŽ: CENTROPEN OSLAVUJE 80 ROKOV
News

SÚŤAŽ: CENTROPEN OSLAVUJE 80 ROKOV

Už 80 rokov v Centropene vyrábame a inovujeme svoje výrobky. Preto portfólio spoločnosti obsahuje nielen tradičné a zákazníkmi obľúbené výrobky.

Neustálym vývojom, predovšetkým v oblasti kreatívnych potrieb, reagujeme na potreby cieľovej skupiny zákazníkov, a to vždy s cieľom uľahčiť písanie a činiť ho komfortným. Dnes už písacie potreby nie sú len jednoduchým zachytením slov na papier, ale prostriedkom na vyjadrenie svojej fantázie. Preto vedľa našich tradičných stálic tiež stanovujeme trendy v oblasti kreatívnych potrieb.

Mnoho detí i dospelých sme za 80 rokov nášho pôsobenia sprevádzali veľkou časťou ich životov. Sme na to náležite hrdí! Vďačíme za to kvalite a jednoduchosti našich výrobkov s prijateľnou cenou. Centropen je tak neoddeliteľnou značkou spojenou so životom nielen v Česku a na Slovensku.

Nech už budete maľovať na kamienok, popisovať materiály v dielni, kresliť fixkami, alebo odpočívať pri antistresových maľovankach, skúste sa zamyslieť nad tým, či výrobok, ktorý držíte, nepochádza práve od Centropenu. Veríme, že budete prekvapení, ako často to tak je. Ďakujeme Vám, že používate výrobky Centropen.

Ďalší článok