Domovská stránka » News » NAJLEPŠÍ POMOCNÍCI DO KUCHYNE
News

NAJLEPŠÍ POMOCNÍCI DO KUCHYNE

Aj pomocníci v domácnosti starnú. Našťastie, na pomoc prichádza nová generácia super moderných spotrebičov do kuchyne, s ktorými zvládnete varenie, smaženie, mixovanie aj grilovanie ako nikdy predtým.

Teplovzdušná fritéza Philco PHAF 5 000

Vymeňte vyprážanie v oleji za horúci vzduch, pripravte si zdravé hranolky, kuracie stehienka alebo zemiakové čipsy s minimom oleja. Cyklónový ohrev a 9 fritovacích programov zabezpečí rovnomerné prepečenie až o 80 % účinnejšie ako bežné vysmážanie.

Tlakový hrniec 61Pression od firmy Lamart

Moderný tlakový hrniec vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele je vďaka jednoduchej manipulácii a regulácii pary ako stvorený na prípravu vašich obľúbených pokrmov. Výhodou je indikátor tlaku, poistka proti pretlaku a masívne držadlá na ľahkú manipuláciu. Pre všetky typy sporákov vrátane indukčného.

Kontaktný barbecue gril 2 v 1 so sondou Sage BGR840

Vďaka integrovanej teplotnej sonde pripravíte každý druh mäsa presne podľa svojej chute. Hovädzie, jahňacie, bravčové, kuracie steaky a ryby budú jemné a šťavnaté, prepečené tak, ako chcete.

Vákuový mixér Sencor uchová živiny a čerstvú chuť

Automatický vákuový super mixér Sencor vďaka ôsmim titánovým nožom pripraví z ovocia, orechov, zeleniny, semienok a ďalších superpotravín dokonalú tekutú energiu pre váš organizmus. Sedem programov splní všetky vaše fantázie od smoothie, polievok, koktajlov a drvenia ľadu až po zmrzlinu.


Prečítajte si tiež: ANDREA ZAHURANCOVÁ: SPOLUZAKLADATEĽKA EYERIM O PRACOVNOM ŽIVOTE

Ďalší článok