Domovská stránka » News » CHVÍLE S RODINOU BOLI VŽDY DÔLEŽITEJŠIE AKO MODELING
čas s rodinou

CHVÍLE S RODINOU BOLI VŽDY DÔLEŽITEJŠIE AKO MODELING

Aká ste boli dcéra, keď ste boli malá? Pomáhali ste mame a podporovali ste ju?
S mamou a bratom sme žili dlhé roky sami, a keďže som bola staršia, v mnohom som sa snažila mame pomáhať už od detstva. V šestnástich som začala pracovať v modelingu, takže som bola pomerne skoro finančne nezávislá. Myslím, že to rodinný rozpočet aspoň trochu odľahčilo.

Vedeli ste mamu v puberte aj nahnevať?
Puberta bola veselá. Často sme mali opačný názor, ale myslím, že to k obdobiu dospievania patrí. Podstatné je, že vekom dokážeme akceptovať názor jedna druhej.

Dnes už máte vlastnú rodinu, krásneho jedenapolročného syna Thea. Boli ste odjakživa rodinný typ?
Myslím, že áno. Ako modelka som musela často cestovať a samotou som veľmi trpela. Chýbali mi blízki a veľakrát som sa kvôli tomu vrátila domov skôr, aj na úkor toho, že som prišla o super prácu. Chvíle s rodinou boli pre mňa skrátka viac a moja agentúra iba krútila hlavou.

Ktorý svet vám sedí viac? Ten modelingový a šoubiznisový, alebo ten, v ktorom sa pohybujete dnes?
Jednoznačne deti. Odjakživa mi boli blízke a nič sa na tom nezmenilo ani počas modelingu či práce v Markíze. Len mi trochu dlhšie trvalo, kým som sa vrátila k tomu, čo som vyštudovala. O to viac si to teraz užívam.

Čo majú deti na vás najradšej?
Verím, že ma deti majú rady. Vždy, keď prídem do škôlky, skáču na mňa, objímajú ma a nech mám akokoľvek zlú náladu, o minútu je preč. Netuším, čím som si to zaslúžila, ale rada s nimi trávim čas, hrám sa, počúvam ich, pritúlim a ony zrejme cítia, že je to úprimné.

Ako by ste sa niekoľkými slovami opísali ako mama?
Snažím sa byť chápavá a trpezlivá, dať Theovi priestor, aby mohol spoznávať svet, a zároveň mu byť oporou a istotou, chrániť ho pred všetkým zlým. Byť dobrou mamou je tá najťažšia úloha v živote. Zároveň som nič krajšie nikdy nezažila.

Aký je váš malý Theo?
Tak, ako pre každú mamu, aj pre mňa je tým najúžasnejším chlapcom na svete. Užívam si každý deň s ním, každé jeho objatie a úsmev. Je veľmi bystrý a veselý, dokonca by som povedala, že má chvíľami až komediantské vlohy. (smiech)

V čom sa zmenil váš svet po narodení Thea?
Samu ma prekvapilo, koľko vecí zrazu vôbec neriešim. Theo rozbil obľúbený džbán či tablet, a vôbec ma to nerozčúlilo. Jednoducho, stalo sa. Denne sa učí a spoznáva svet, beriem to ako súčasť tohto procesu. Na druhej strane, strach, ktorý som začala pociťovať po jeho narodení, je neskutočný. A hlavne je úplne iný, aký som poznala dovtedy. Takisto sa zmenilo to, že všetky rozhodnutia, ktoré robím, robím s ohľadom na neho a na to, aby bol šťastný.

Chceli by ste mať v budúcnosti veľkú rodinu? Viete si predstaviť mať viacero detičiek?
Som vďačná za to, že mám Thea. Môj život dostal úplne iný rozmer. A ak dostanem šancu byť mamou ešte raz, budem šťastná. Ak nie, užijem si naplno Thea a budem sa tešiť na vnúčatá.

Ďalší článok